Филиали: София Варна Стара Загора Белград

 

Телефони: 02 4 760 760 0899 52 11 01

ЛАЗЕРНА ХИРУРГИЯ НА ПРОСТАТАТА

С Тулиум лазер 200 вата уголемената простата се изпарява при водещи мощност и прецизност без значение от обема й. И в 4-те филиала в България и Сърбия.

Лазерната простатна хирургия отбелязва нов възход с последната разработка на Тулиум с мощност 200 вата 

Бурното развитие на технологиите осигури на мъжете с уголемена простата още по-голям комфорт в лазерното лечение. С Тулиум 200 вата то е равнозначно на качество, бързина и безопасност. На разположение на специалистите и в четирите филиала на ЛЕЙЗЪР МЕД в България и Сърбия.

Нарушенията в уринирането са белег за увеличаването на простатата и мъжът, преминал 50-те, попада в рисковата група. Най-характерни са честите позиви, придружени с трудност и недостатъчно количество на отделената урина. В пикочния мехур се задържа остатъчна урина, която предизвиква серия от позиви, но отново с незадоволителен резултат. Обяснението за този процес е просто: заради възрастовите изменения тъканта на простатата се разраства като оказва натиск върху пикочния мехур и канал, притиска ги и променя анатомията им. По този начин страда цялата уринарна система и съответно механизмът на уринирането.

В началото се търси възможност за консервативно лечение с медикаменти. То обаче не може да спре нарастването на тъканта на простатата. При определен обем на жлезата, индивидуален за всеки мъж, настъпват сериозни нарушенията в уринирането, които могат да намерят решение само посредством операция. Задържането на урина е най-тежката фаза – то може да бъде хронично, при което остатъчната урина създава условия за образуване на камъни в пикочните пътища и мехур, или остро задържане, при което възниква необходимост от поставяне на постоянен катетър за извеждане на урината. Катетърът не може да се разглежда като решение на проблема, той „отваря вратата” на инфекции и чрез него проблемите се задълбочават. Много мъже живеят месеци и години с катетър без да знят, че могат завинаги да се разделят с него и да си върнат нормалното уриниране. 


Лазерната хирургия на простатата е възможно най-нетравматичният метод, при който по безкръвен начин се изпарява простатата и мъжът възстановява струята на урината от младостта. А Тулиум 200 вата е абсолютният връх сред съществуващите лазерни системи. 
Мощността скъсява продължителността на операцията и престоя на пациента под спинална упойка. Едновременно с това, Тулиум притежава водеща прецизност – само 0,2 мм проникване в тъканта. Това означава максимална сигурност за околните тъкани, работи се единствено и само в границите на простатата, милиметър по милиметър. Тулиум лазер е отлично решение и при камъни в пикочната система, тумор на пикочен мехур и стриктура (стеснение) на уретрата. 

 

За лечение с Тулиум лазер в България може да се консултирате в ЛАЗЕРНА ХИРУРГИЯ НА ПРОСТАТАТА® към медицински център ЛЕЙЗЪР МЕД в София, Варна и Стара Загора. Нов филиал - Белград (Сърбия).

Провежда се ПЪЛЕН ПРЕГЛЕД НА ПРОСТАТАТА НА ЦЕНАТА НА КОНСУЛТАЦИЯ включва: консултация с уролог, измерване на обема, измерване на остатъчна урина, туморен маркер ПСА.

Още: готов резултат от ПСА преди прегледа.*

*За пръв път пациентът влиза при специалиста с готов резултат от туморния маркер ПСА, направен непосредствено преди прегледа. Важи за Лейзър Мед - София.

 

Media

Ново

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok