Bulgarian English French German Italian Russian Spanish

 

Филиали: София l Варна l Стара Загора 

 

Телефони: 02 4 760 760 0899 52 11 01

Политика на поверителност

Бихме искали да ви уверим, че посещението и използването на нашия уебсайт е напълно безопасно и не крие рискове за личните данни на потребителите. Настоящата Политика за поверителност има за цел да ви информира за начина, вида и обема на обработване на лични данни на www.lazermed.bg, съгласно Общия регламент относно защитата на данните (Регламент (ЕС) 2016/679). Администратор, по смисъла на Регламент (ЕС) 2016/679, е „Медицински център Лейзър Мед“ ЕООД, наричан по-долу за краткост МЦ Лейзър Мед, с координати: гр. София, п.к. 1000, ул. „Бачо Киро“ 28, телефон за контакт 02 4 760 760, имейл: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Общи условия за използване на уебсайта
За да използвате нашия уебсайт не се изисква да се регистрирате или да предоставяте лична информация. Лична информация събираме от вас само, когато ни я предоставите доброволно при попълване на:
-    форма за запитване,
-    форма за записване на час или
-    чрез имейл кореспонденция на This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Личната информация може да включва име, телефонен номер, адрес на електронна поща, информация за здравословен статус, предпочитания за ден и час за посещение в МЦ Лейзър Мед. Използваме личните ви данни само за целите, за които са събрани, а именно - идентификация на вашите запитвания и осъществяване на връзка с вас, за да ви отговорим или да ви предоставим актуална информация по повод на заявени услуги. В определени случаи за обработването на вашите запитвания е възможно да използваме подизпълнители, които получават само необходимите за случая данни. След  постигане на целите съхраняваме личните ви данни за минимално необходимия срок, освен в случаите, в които е налице друг, определен от закона, срок за съхранението им.

Употреба на „бисквитки“ (cookies)
Бисквитките са малки файлове с информация, които при посещение на даден уебсайт се запазват в интернет браузъра ви или в твърдия диск. Според периода на съхранението им на вашето устройство те биват постоянни с продължителност до  2 години от последното посещение и временни („сесийни“) – в рамките на конкретната сесия, до затваряне на интернет браузъра. Информацията, която събираме чрез тях е анонимна, т.к. бисквитките не ви идентифицират като личност. Те ни дават възможност да правим подобрения при администрирането на уебсайта така, че когато го посещавате, да получавате максимално бързо необходимата ви информация. Повечето интернет браузъри позволяват контрол на употребата на бисквитки, включително и тяхната забрана.

Можем да използваме следните видове бисквитки:
1. Задължителни бисквитки – тези бисквитки са строго необходими, за да може уебсайтът да изпълнява своите функции, свързани с език, шрифт, цвят, изглед и др. Използваме ги също, за да можем да установим автентичността на нашите потребители за конкретната сесия, както и за контрол на сигурността на уебсайта.

2. Бисквитки за ефективност и функционалност – тези бисквитки ни позволяват да получаваме обобщена статистическа информация чрез Google Analytics относно източниците на трафик към нашия уебсайт, посещенията и поведението на  посетителите в него. Те ни помагат  да оптимизираме съдържанието, което ви поднасяме.

3. Бисквитки на трети страни
– сред тях са социални приставки на Facebook, Tweeter и YouTube към наши социални профили, както и бутони на различни социални мрежи и имейл-платформи, водещи до споделяне на съдържание във ваши социални профили. Тези бисквитки се управляват от съответните сайтове и не се контролират от нас, затова ви съветваме да се запознаете с Политиките за поверителност и защита на лични данни и управление на "бисквитки" на съответните страни. По-долу са изброени някои от тях: 

Facebook
Tweeter
YouTube
Google Plus 
Pinterest

Вашите права
В случай, че чрез уебсайта сте ни предоставили ваши лични данни, вие разполагате със следните права:
–    на достъп до личните ви данни;
–    на коригиране, заличаване или блокиране на личните ви данни;
–    на жалба до Комисията за защита на личните данни, ако считате, че правата ви са нарушени: гр. София, п.к. 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров“ 2, телефон за контакт 02 915 35 18, имейл: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
В случай, че желаете да упражните правото си на достъп или правото си на коригиране, заличаване или блокиране на личните ви данни, може да се свържете с нас по електронен път на This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. или по пощата на адрес: гр. София, п.к. 1000, ул. „Бачо Киро“ 28. 

 

Ново

Уведомяваме ви, че сайтът използва "бисквитки", необходими за подобряване на функционалността му.
Политика на поверителност Приемам